2012-11-25 22:51:02• hírek • Astronet

Napi horoszkóp: Rák - A pénzügyei zavarossá váltak

Napi horoszkóp november 26-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Végre találkozhat egy régi barátjával, és ez a találkozás nem csak a nosztalgiázásra ad alkalmat önnek. Gyümölcsözővé is fordítható ez a régmúltidézés. A közös tervek közös jövőt formáznak. Kedvesét lepje meg ma valami ajándékkal!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Kicsit elege van már abból, hogy a családban minden gond az ön nyakába hárul. Talán igaza van, de ön is tehet erről. Vegye a bátorságot, és tegye szóvá, hogy osztozni akar a házimunkában. Győzze le az ellenállásukat!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Munkahelyén aktívabb, mint valaha, és még hozzá jól is érzi magát. Végre jó munkatársakra akadt, akik között barátokra, és kellemes társaságra találhat. Otthon pedig szerető társ várja. Kell ennél több a boldogsághoz?

 

Napi horoszkóp - rák

Rák

A pénzügyei zavarossá váltak: ideje lenne tiszta vizet önteni a pohárba! Igaz, önnél sokszor a gondból lesz a jó, mert ez inspirálja igazán, hogy a kilábaláshoz új utat találjon. De nem csak ez mozgatja meg most a zsenialitását.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Tegnap talán még gazdagnak érezte magát. Ma egy váratlan kiadás megingathatja jó kedvét. Kesergés helyet inkább örüljön annak, hogy van miből fedeznie a számlát. Ha otthonában vált szükségessé a javítás, az is a javára válik.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Egy barátja furcsa vállalkozási ötlettel áll elő. Fanyalgás helyett gondolkozzon el az érvein. Talán nem is olyan sületlenség, amit mond. Természetesen még nem kell teljesen elköteleznie magát. Aludjon rá egyet, mielőtt bármit mond!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Ma rengeteg lesz a teendője, de ez nem ok arra, hogy az önnél jelentkező barátokat mind elhessegesse magától. Egyeztessen időpontot, és igyekezzen mielőbb végezni a munkával. A vidámságra mindig kell időt találni, a takarítás ez ellen nem érv.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ideje végre a tettek mezejére lépnie. Sokáig halogatta, hogy megmutatkozzon, hogy felfedje valós lényét valaki előtt. Most már nem teheti tovább, különben a lelke is belesajdul. Végre írjon neki, tárja fel a lelkét!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Nagyon sok a teendője, de próbálja meg ma úgy beosztani az idejét, hogy a hétvégét már teljes egészében a családjának szentelhesse. Szép dolog a megbízhatóság, de ezt nem csak a főnökei várhatják el öntől. Főleg, ha vannak gyerekei.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ne hagyja, hogy hozzá nem értők gonoszkodó diagnózisokkal riogassák. Sokan, sokféle módon keltegetik ma az emberek szívében a félelmeket. Ne hagyja, hogy ezek eluralkodjanak a lelkén. Kérjen alapos kivizsgálást egy szakembertől!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A hétvégét illene végre a családjának szentelnie. Ha eddig nem így tett volna, akkor jó lenne, ha ezt bevezetné szokásként. Ehhez persze ma duplán kell teljesítenie. Az erejét megnövelheti némi vitamin és ásványi anyag pótlással.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Váratlan nehézségei adódhatnak egy új kapcsolatból, vagy kalandból. Úgy látszik, minden jónak meg kell fizetnie az árát. A baj azonban nem teljesen elkerülhetetlen. Például úgy, hogy már jó előre tisztázza a körülményeket.

Napi horoszkóp

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: